• All
  • No categories

Izrada

Svi nasi radovi prolaze kroz razradjen proces planiranja – od ideje, istraživanja, prototipa, testiranja i gotovog proizvoda. U svaki segment procesa, uključeni ste i VI, kao klijent, i Vaše sugestije se cene i uzimaju obzir. Usmereni smo na satisfakciju klijenta kao i njegove ciljne grupe.Zelimo da nsi klijenti sa svoji sajtom , dobiju nove klijente, kako bi svi uzajamno bili zadovoljni

Usluge

Responsive web dizajn je prilagođavanje web sajta uređaju na kome je pokrenut.To svakako podrazumeva dodatne poslove dizajna i programiranja ali daje i automatsku prednost u odnosu na klasične sajtove.Sajt treba automatski da prepozna veličinu uređaja posetioca i shodno tome prilagodi sadržaj radi bržeg i preglednijeg učitavanja.

Azuriranje sajtova

Nasi radovi su redovno azurirani u dogovoru sa nasim klijentima. Sve što je potrebno jeste da nam se javite i da nam kažete koliko često želite da ga ažuriramo, tj. da vršimo izmene ili dopune sadržaja. Postoji mogućnost pojedinačnih izmena i ona ne podrazumeva nikakvu ugovornu obavezu.  Nasi radovi su uglavnom na prvoj i drugoj strani gugla  za nihove kljucne reci.